Om Våre massasjebad

Vi har lagt inn litt informasjon på denne siden for å gjøre det lettere for deg som kunde, å velge våre massasjebad. Og hvorfor du kan være trygg på at du får den kvaliteten vi lover. 

  •  Alle komponenter på karet er Canadiske/Amerikanske, og er plukket ut og testet av oss.
  • Vi har installert WiFi på alle modeller.
  • Vi bruker kun Balboa System til styring av pumper, rensing og lys.
  • Alle kar har Ozone-Rensing.
  • Alle kar har ekstra isolasjon rundt acryl og på innsiden av panelene tilpasset norsk vinter.
  • Alle kar leveres med en sterk og tett plastbunn.
  • Alle kar leveres med ekstra tykke og forsterket lokk som tåler norske klima,

I tillegg vil vi alltid ha deler på lager hvis det skulle skje noe uforutsett. Vi vil også strekke oss langt for at du som kunde skal være fornøyd med produktet, og føle at du har gjort et riktig valg ved kjøp av massasjebad fra oss.Hydromassasje

Alle våre massasjebad er utstyrt med hydromassasje, fra de enkle modellene og opp til de mer avanserte toppmodellene. Hydromassasje betyr massasje med vann, og våre bad er utstyrt med dyser som punktmasserer med vann, men det er ikke bare så enkelt som en vannstråle, dysene i våre bad er konstruert slik at de konsentrere strålene til de forskjellige punktene som må masseres, i tillegg så blandes det inn luft, som gjør massasjen mer effektiv og skånsom mot huden, hver type dyse gir sin særegne massasje.

Renseteknologi

Alle våre massasjebad er utstyr med en moderne renseteknologi, som består av mekanisk rensing med fiberfilter, våre fiberfilter er sterke og har en høy vanngjennomstrømning, de kan vaskes og brukes om igjen i opptil 1 år. Og så har vi teknisk rensing med Ozonator. Ozon er en alternativ rensemetode som erstatter kjemikalier og klor. Ozon forhindrer dannelse av skum, og gjør vannet klart som en fjellbekk. Ozon kan trygt benyttes i massasjebad og fremkaller ikke astma eller allergi.

Intelligent styring

Alle våre massasjebad er utstyrt med intelligent styring fra Balboa. Det er sensorer både foran og etter kolbe og på styring til alle pumper, og alt dette styres av en AI som Balboa har kalt for M8, dette systemet tenker selv, og tilpasser sirkulasjon etter temperatur og trykk, dette gjør at det nesten er umulig å ødelegge noen komponenter, og gjør at system er meget energieffektivt. Balboa er alene om dette systemet og det er revolusjonerende innen Spa-bransjen.

Se video om Balboa M8 her:

Garantier for massasjebadene våre.

Våre spa-bad leveres med følgende garantier:

  • 5 år på badets overflate mot sprekker og lekk.
  • 5 år på badets tekniske komponenter som elektronikk, pumper, rør.
  • 2 år på puter og lokk, siden disse er avhengig av bruk og vedlikehold.

Garantien gjelder ikke slitasjedeler og komponenter hvor levetiden er avhengig av eiers bruk og vedlikehold.

Generelt så har vi som forbruker i Norge 5 års garanti etter kjøpsloven.

5 års reklamasjonsrett vil gjelde for massasjebadets varige komponenter som er tenkt og vare mer en 5 år.

Det er begrenset garanti på slitasjedeler eller deler som er avhengig av ditt vedlikehold som for eksempel puter og lokk, (OBS! Her må du som kunde være obs på at bruk av for mye klor vil ødelegge puter, lokk, plast og pakninger på karet, så det må brukes med omhu!)

Ingen garanti dekker skader som er forårsaket av feil bruk eller misbruk.