Nyheter

Følg med på nyheter som vi legger ut her, både nye bad og produkter som er på vei inn, og nyheter i vår drift.


07.05.2021 - Nye leverandører

Vi har denne uken fått avtale med flere nye leverandører, bla. Ondilo i Frankrinke, som leverer ICO SpaGuard, det er et elektronisk overvåkningssystem for Spa og Svømmebasseng og som overvåker temeperatur, pH, Klor, Bromin og generell kvalitet på vannet, alt styres fra en gratis App på telefon eller pad. Vi får første levering i uke 20!


ICO SpaGuard fra Ondilo

Vi har fått nye leverandør og et nytt flott produkt fra Franske Ondilo. 

Den første leveransen kommer i uke 20, så da er det bare å gjøre seg klar for en fantastisk måte å passe på ditt Massasjebad via en App på din telefon/pad. 

Trykk på linken under og les mer om denne flotte nyheten.
20.03.2021 - Massasjebad ankommet

Nå er endelig den første containeren kommet til vårt lager, så nå har vi fylt det ene lageret med flotte massasjebad. se vår nettbutikk for modeller, typer og priser.


04.08.2020 - Massasjebad på vei inn

Selv om vi har holdt på med massasjebad i mange år, så er dette vårt nye konsept, og nye webside, vi får derfor vår første levering med massasjebad i mars. Så vi har begynt med modeller i 4-6 personers størrelser, det kommer mindere og større modeller i neste bestilling. 

Hvis du ønsker å bestille massasjebad, for å være klar til Påske, så er det bare å ta kontakt med oss HER! 


20.07.2020 - Nytt Agentur

Vi har overtatt agenturet til Canada Spa og kjøpt opp restlageret til Spa-Senter.no, så vi har nå reservedeler til alle Canada Spa massasjebad og rensemidler fra Delphin Spa, vi har derfor linket webadressen over til vår side, slik at gamle kunder av Spa-Senter.no kan få tak i deler og filter hos oss, samt fortsette å kjøpe rensemidler og spautstyr til hyggelige priser.